Перегляд зібрання за групою - Приналежності 241 Готельно-ресторанна справа

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 51  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesisгру-202517-гру-2025SPA технології як чинник підвищення конкурентоспроможності санаторно-курортних закладів (на прикладі Північно-Західного регіону України)Мар’юсик, Артем Федорович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Аналіз конкурентного потенціалу барів міста ЛуцькСергійчук, Андрій Миколайович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті ЛуцькКошлата, Яніна Іванівна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Аналіз та просування бренду на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «KFC»Бойко, Владислав Андрійович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Бізнес-план нового екоготелю «Forest Song» у рекреаційній зоні Шацьких озерЧесак, Ірина Іванівна
Master Thesisгру-202517-гру-2025Бізнес-проєкт відкриття нового екоготелю поблизу Луцька.Протанський, Владислав Богданович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк)Мул, Дарія Володимирівна
Master Thesisгру-202517-гру-2025Вдосконалення маркетингової стратегії кавʼярні «*********»Оксенюк, Наталія Іванівна
Master Thesisгру-202517-гру-2025Веганські ресторани в Україні: інноваційні тренди та перспективи розвиткуДаньчук, Олександр Дмитрович
Bachelor Thesis202530-лип-2025Впровадження концепції child-friendly для півищення конкурентноспроможності готельного підприємстваПрохор, Катерина Володимирівна
Master Thesis202416-вер-2025Впровадження послуги сомельє в діяльність ресторанного підприємства «Нобл»Михалевський, Павло Сергійович
Master Thesisгру-202517-гру-2025Впровадження івент-маркетингу для підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексуПолюлюк, Алла Ігорівна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Відкриття нового закладу ресторанного господарства у місті Нововолинськ (концептуального бару «Carbon»)Корнійчук, Христина Олександрівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Готельне господарство України в умовах війни: сучасний стан та основні тенденції розвиткуМазур, Богдана Володимирівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Готельний брендинг: управління та стратегія розвиткуЯнюк, Людмила Миколаївна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Диверсифікація готельного бізнесу в умовах кризиСлуцька, Дарина Анатоліївна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Діяльність хостелів в Україні: виклики та перспективи на сучасному етапі розвитку готельного бізнесуТрегубенко, Марія Ігорівна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Екологічні тренди у формуванні конкурентних переваг готелю «Golden Lion de SPA»Панасюк, Анастасія Юріївна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективиКовальчук, Тарас Олександрович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспективТретякова, Софія Сергіївна