Перегляд зібрання за групою - Приналежності 241 Готельно-ресторанна справа

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 12 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesis202530-лип-2025Аналіз та просування бренду на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «KFC»Бойко, Владислав Андрійович
Bachelor Thesis202530-лип-2025Впровадження концепції child-friendly для півищення конкурентноспроможності готельного підприємстваПрохор, Катерина Володимирівна
Master Thesis202416-вер-2025Впровадження послуги сомельє в діяльність ресторанного підприємства «Нобл»Михалевський, Павло Сергійович
Bachelor Thesis202530-лип-2025Відкриття нового закладу ресторанного господарства у місті Нововолинськ (концептуального бару «Carbon»)Корнійчук, Христина Олександрівна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Екологічні тренди у формуванні конкурентних переваг готелю «Golden Lion de SPA»Панасюк, Анастасія Юріївна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Проєкт SPA-готелю на 25 номерів на березі озера ПісочнеХомич, Софія Миколаївна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Проєкт відкриття кавʼярні в українському стилі у місті Антверпен (Королівство Бельгія)Демчук, Марія Сергіївна
Bachelor Thesis202530-лип-2025Проєкт відкриття нового готельно-ресторанного комплексу в с. Світязь (Волинська область)Джереджа, Давид Володимирович
Bachelor Thesis202530-лип-2025Проєкт готелю ділового призначення «Вітовт» у місті ЛуцькуБойко, Анна Сергіївна
Master Thesis202416-вер-2025Проєкт лікувально-оздоровчого комплексу «Озерний» на 50 номерів у рекреаційній зоні Шацького національного природного паркуШендера, Андрій Сергійович
Master Thesis202416-вер-2025Підвищення конкурентноспроможності готелю через удосконалення якості обслуговуванняМаксіменкова, Валерія Сергіївна
Master Thesis202416-вер-2025Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в умовах цифровізаціїМисливець, Ірина Володимирівна