Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29226| Назва: | Аналіз конкурентного потенціалу барів міста Луцьк |
| Автори: | Сергійчук, Андрій Миколайович |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Сергійчук А. М. Аналіз конкурентного потенціалу барів міста Луцьк : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 52 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Єрко, Ірина Володимирівна |
| Теми: | конкурентний потенціал аналіз діяльності бари Луцьк |
| Короткий огляд (реферат): | Основною метою дослідження виступає розбір проблематики становлення барної культури в Україні на прикладі міста Луцька, шляхом дослідження основних аспектів та виконавши поставлені завдання. Дано характеристику основним теоретико-методологічним аспектам даного дослідження; досліджено історію барів та класифікацію закладів ресторанного господарства даного типу, описано основні фактори розвитку барної культури у місті Луцьку, здійснений аналіз діяльності конкурентного потенціалу обраних об’єктів дослідження. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29226 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sergiychyk_2024.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.