Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29226
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЄрко, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorСергійчук, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2025-11-19T13:50:52Z-
dc.date.available2025-11-19T13:50:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСергійчук А. М. Аналіз конкурентного потенціалу барів міста Луцьк : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 52 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29226-
dc.description.abstractОсновною метою дослідження виступає розбір проблематики становлення барної культури в Україні на прикладі міста Луцька, шляхом дослідження основних аспектів та виконавши поставлені завдання. Дано характеристику основним теоретико-методологічним аспектам даного дослідження; досліджено історію барів та класифікацію закладів ресторанного господарства даного типу, описано основні фактори розвитку барної культури у місті Луцьку, здійснений аналіз діяльності конкурентного потенціалу обраних об’єктів дослідження.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectконкурентний потенціалuk_UK
dc.subjectаналіз діяльностіuk_UK
dc.subjectбариuk_UK
dc.subjectЛуцькuk_UK
dc.titleАналіз конкурентного потенціалу барів міста Луцькuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sergiychyk_2024.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.