Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203| Назва: | Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк) |
| Автори: | Мул, Дарія Володимирівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Мул Д. В. Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 61 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Науковий керівник: | Пасічник, Михайло Петрович |
| Теми: | бізнес-план концептуальний ресторан французька кухня |
| Короткий огляд (реферат): | У випускній кваліфікаційній роботі бакалавра запропоновано бізнес-проєкт з відкриття ресторану французької кухні «Bistro Bonjour». Дослідження включає аналіз ринку, концепції та стратегії розвитку, а також фінансові розрахунки, організаційний та маркетинговий план для успішного запуску та ефективної діяльності ресторану. У першому розділі розглядаються загальні поняття бізнес-планування, описуються методи й стратегії проєктування підприємств гостинності з урахуванням специфіки галузі. У другому розділі здійснено огляд основних концептуальних засад, що лежать в основі проєкту, наводяться детальні плани щодо просторової організації приміщень ресторану включаючи розміщення виробничих цехів, меблів тощо. Також представлено результати розробки меню та винної карти для проєктованого ресторану «Bistro Bonjour» у м. Луцьку. У третьому розділі запропоновано маркетингову стратегію для нового підприємства та напрями здійснення рекламної кампанії; розроблено організаційну складову бізнес-плану, яка включає розподіл функціональних обов’язків працівників, штатний розпис, фонд заробітної плати тощо. У виробничому плані наведено детальний розрахунок денної виробничої програми закладу. В інвестиційній частині узагальнено обсяг необхідних грошових коштів для відкриття ресторану. У фінансовому плані розраховано економічну ефективність діяльності ресторану. У підсумку оцінено основні ризики проєкту та заходи з мінімізації їхнього негативного впливу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Myl_2024.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.