Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Пасічник, Михайло Петрович | - |
| dc.contributor.author | Мул, Дарія Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:55:24Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:55:24Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Мул Д. В. Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 61 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203 | - |
| dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі бакалавра запропоновано бізнес-проєкт з відкриття ресторану французької кухні «Bistro Bonjour». Дослідження включає аналіз ринку, концепції та стратегії розвитку, а також фінансові розрахунки, організаційний та маркетинговий план для успішного запуску та ефективної діяльності ресторану. У першому розділі розглядаються загальні поняття бізнес-планування, описуються методи й стратегії проєктування підприємств гостинності з урахуванням специфіки галузі. У другому розділі здійснено огляд основних концептуальних засад, що лежать в основі проєкту, наводяться детальні плани щодо просторової організації приміщень ресторану включаючи розміщення виробничих цехів, меблів тощо. Також представлено результати розробки меню та винної карти для проєктованого ресторану «Bistro Bonjour» у м. Луцьку. У третьому розділі запропоновано маркетингову стратегію для нового підприємства та напрями здійснення рекламної кампанії; розроблено організаційну складову бізнес-плану, яка включає розподіл функціональних обов’язків працівників, штатний розпис, фонд заробітної плати тощо. У виробничому плані наведено детальний розрахунок денної виробничої програми закладу. В інвестиційній частині узагальнено обсяг необхідних грошових коштів для відкриття ресторану. У фінансовому плані розраховано економічну ефективність діяльності ресторану. У підсумку оцінено основні ризики проєкту та заходи з мінімізації їхнього негативного впливу. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | бізнес-план | uk_UK |
| dc.subject | концептуальний ресторан | uk_UK |
| dc.subject | французька кухня | uk_UK |
| dc.title | Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк) | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Myl_2024.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.