Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203
Назва: Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк)
Автори: Мул, Дарія Володимирівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Мул Д. В. Бізнес-проєкт нового ресторану французької кухні «Bistro Bonjour» (місто Луцьк) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 61 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Науковий керівник: Пасічник, Михайло Петрович
Теми: бізнес-план
концептуальний ресторан
французька кухня
Короткий огляд (реферат): У випускній кваліфікаційній роботі бакалавра запропоновано бізнес-проєкт з відкриття ресторану французької кухні «Bistro Bonjour». Дослідження включає аналіз ринку, концепції та стратегії розвитку, а також фінансові розрахунки, організаційний та маркетинговий план для успішного запуску та ефективної діяльності ресторану. У першому розділі розглядаються загальні поняття бізнес-планування, описуються методи й стратегії проєктування підприємств гостинності з урахуванням специфіки галузі. У другому розділі здійснено огляд основних концептуальних засад, що лежать в основі проєкту, наводяться детальні плани щодо просторової організації приміщень ресторану включаючи розміщення виробничих цехів, меблів тощо. Також представлено результати розробки меню та винної карти для проєктованого ресторану «Bistro Bonjour» у м. Луцьку. У третьому розділі запропоновано маркетингову стратегію для нового підприємства та напрями здійснення рекламної кампанії; розроблено організаційну складову бізнес-плану, яка включає розподіл функціональних обов’язків працівників, штатний розпис, фонд заробітної плати тощо. У виробничому плані наведено детальний розрахунок денної виробничої програми закладу. В інвестиційній частині узагальнено обсяг необхідних грошових коштів для відкриття ресторану. У фінансовому плані розраховано економічну ефективність діяльності ресторану. У підсумку оцінено основні ризики проєкту та заходи з мінімізації їхнього негативного впливу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29203
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Myl_2024.pdf1,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.