Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28368
Назва: Відкриття нового закладу ресторанного господарства у місті Нововолинськ (концептуального бару «Carbon»)
Автори: Корнійчук, Христина Олександрівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Корнійчук Х. О. Відкриття нового закладу ресторанного господарства у місті Нововолинськ (концептуального бару «Carbon») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 64 с.
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 30-лип-2025
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Пасічник, Михайло Петрович
Теми: бізнес-проєкт
індстріальний бар
ресторанне господарство
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі процес розробки бізнес-плану з відкриття концептуального бару «Carbon» в індустріальному стилі у м. Нововолинськ. Проаналізовано поняття бізнес-плану, його структуру та сучасні підходи до формування підприємницької ідеї у сфері ресторанного господарства. Представлено концепцію інвестиційного проєкту відкриття бару з унікальним стилем інтер’єру, спеціалізацією на алкогольному меню та авторських напоях. Організаційнна частина роботи містить опис системи управління, штатний розпис, розподіл функціональних обов’язків, графік відкриття та режим роботи закладу. У виробничій програмі розраховано показники відвідуваності, середній чек, очікувану виручку, обсяг реалізації алкогольних й безалкогольних напоїв, закусок та десертів та ін. Детально прораховано маркетингову кампанію, яка полягає з заходів до відкриття та з моменту відкриття бару. У фінансовому розділі визначено обсяг першочергових інвестицій, витрати на оренду, ремонт, закупівлю обладнання, посуду, сировини та організацію рекламної кампанії. Передбачено резервний фонд та оцінено амортизаційні витрати. В підсумку оцінено перспективність та економічну доцільність реалізації запропонованого проєкту. На завершення проведено аналіз потенційних ризиків функціонування бару в умовах ринку, запропоновано заходи з їх мінімізації та стратегію управління ризиками, основою якої є заходи з диверсифікації, превентивних заходів, моніторингу та контролю за виробничо-торгівельною діяльністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28368
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korniuchuk_2025.pdf2,31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.