Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253| Назва: | Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області |
| Автори: | Ткачук, Христина Вадимівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Ткачук Х. В. Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 72 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 20-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Єрко, Інна Володимирівна |
| Теми: | екоресторан ресторанний бізнес концепція проєктування інноваційний проєкт Волинська область |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі розроблена концепція еко-ресторану та проектування закладу ресторанного господарства з інноваційним підходом. Завдання роботи включають дослідження особливостей розвитку еко-ресторанів, вивчення сучасних трендів у ресторанному бізнесі, розробку концепції еко-ресторану, проведення маркетингових досліджень, проектування бізнес-моделі та бюджету проекту. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tkachyk_2024.pdf | 973,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.