Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Єрко, Інна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Ткачук, Христина Вадимівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-20T09:27:18Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-20T09:27:18Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Ткачук Х. В. Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 72 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253 | - |
| dc.description.abstract | У роботі розроблена концепція еко-ресторану та проектування закладу ресторанного господарства з інноваційним підходом. Завдання роботи включають дослідження особливостей розвитку еко-ресторанів, вивчення сучасних трендів у ресторанному бізнесі, розробку концепції еко-ресторану, проведення маркетингових досліджень, проектування бізнес-моделі та бюджету проекту. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | екоресторан | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | концепція | uk_UK |
| dc.subject | проєктування | uk_UK |
| dc.subject | інноваційний проєкт | uk_UK |
| dc.subject | Волинська область | uk_UK |
| dc.title | Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tkachyk_2024.pdf | 973,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.