Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЄрко, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorТкачук, Христина Вадимівна-
dc.date.accessioned2025-11-20T09:27:18Z-
dc.date.available2025-11-20T09:27:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТкачук Х. В. Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 72 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253-
dc.description.abstractУ роботі розроблена концепція еко-ресторану та проектування закладу ресторанного господарства з інноваційним підходом. Завдання роботи включають дослідження особливостей розвитку еко-ресторанів, вивчення сучасних трендів у ресторанному бізнесі, розробку концепції еко-ресторану, проведення маркетингових досліджень, проектування бізнес-моделі та бюджету проекту.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectекоресторанuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectконцепціяuk_UK
dc.subjectпроєктуванняuk_UK
dc.subjectінноваційний проєктuk_UK
dc.subjectВолинська областьuk_UK
dc.titleРозробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській областіuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachyk_2024.pdf973,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.