Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253
Назва: Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області
Автори: Ткачук, Христина Вадимівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Ткачук Х. В. Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 72 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 20-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Єрко, Інна Володимирівна
Теми: екоресторан
ресторанний бізнес
концепція
проєктування
інноваційний проєкт
Волинська область
Короткий огляд (реферат): У роботі розроблена концепція еко-ресторану та проектування закладу ресторанного господарства з інноваційним підходом. Завдання роботи включають дослідження особливостей розвитку еко-ресторанів, вивчення сучасних трендів у ресторанному бізнесі, розробку концепції еко-ресторану, проведення маркетингових досліджень, проектування бізнес-моделі та бюджету проекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29253
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachyk_2024.pdf973,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.