Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692
Title: Застосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктах
Authors: Артюх, Ю. О.
Шаварова, Г. П.
Bibliographic description (Ukraine): Артюх Ю. О., Шаварова Г. П. Застосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктах. Актуальні проблеми фундаментальних наук : матеріали VІ Міжнар. наук. конф. (м. Луцьк – с. Світязь, 9-12 черв. 2025 р.). Луцьк , 2025. С. 50-52
Conference/Event: Актуальні проблеми фундаментальних наук
Issue Date: 2025
Date of entry: Oct-2025
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Place of the edition/event: Вежа-Друк
Page range: 50-52
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Актуальні проблеми фундаментальних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ProcAPFS2025-50-53.pdf706,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.