Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюх, Ю. О.-
dc.contributor.authorШаварова, Г. П.-
dc.date.accessioned2025-10-
dc.date.available2025-10-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАртюх Ю. О., Шаварова Г. П. Застосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктах. Актуальні проблеми фундаментальних наук : матеріали VІ Міжнар. наук. конф. (м. Луцьк – с. Світязь, 9-12 черв. 2025 р.). Луцьк , 2025. С. 50-52uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692-
dc.format.extent50-52-
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.titleЗастосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктахuk_UK
dc.typeConference Abstract-
dc.citation.conferenceАктуальні проблеми фундаментальних наук-
dc.coverage.placenameВежа-Друкuk_UK
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми фундаментальних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ProcAPFS2025-50-53.pdf706,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.