Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692
Назва: Застосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктах
Автори: Артюх, Ю. О.
Шаварова, Г. П.
Бібліографічний опис: Артюх Ю. О., Шаварова Г. П. Застосування інфрачервоної фур’є спектроскопії для визначення вмісту фруктози, глюкози та сахарози у свіжих фруктах. Актуальні проблеми фундаментальних наук : матеріали VІ Міжнар. наук. конф. (м. Луцьк – с. Світязь, 9-12 черв. 2025 р.). Луцьк , 2025. С. 50-52
Конференція/захід: Актуальні проблеми фундаментальних наук
Дата публікації: 2025
Дата внесення: жов-2025
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
Діапазон сторінок: 50-52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28692
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми фундаментальних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ProcAPFS2025-50-53.pdf706,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.