Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Назва: Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування”
Автори: Савчук, Тетяна Іванівна
Корольчук, Світлана Іванівна
Бібліографічний опис: Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с.
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 18-вер-2025
Видавництво: Вежа-Друк
УДК: 543.2:663.051 (072)
Теми: продукти харчування
методичні рекомендації
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці.
Опис: Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025_aph.pdf619,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.