Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487| Назва: | Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування” | 
| Автори: | Савчук, Тетяна Іванівна Корольчук, Світлана Іванівна | 
| Бібліографічний опис: | Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с. | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Дата внесення: | 18-вер-2025 | 
| Видавництво: | Вежа-Друк | 
| УДК: | 543.2:663.051 (072) | 
| Теми: | продукти харчування методичні рекомендації | 
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці. | 
| Опис: | Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487 | 
| Тип вмісту: | Methodical recommendations | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FChem) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2025_aph.pdf | 619,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
