Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавчук, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorКорольчук, Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2025-09-18T08:57:26Z-
dc.date.available2025-09-18T08:57:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСавчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487-
dc.descriptionРекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія.uk_UK
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВежа-Друкuk_UK
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UK
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UK
dc.titleМетодичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування”uk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
dc.subject.udc543.2:663.051 (072)uk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025_aph.pdf619,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.