Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Корольчук, Світлана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-18T08:57:26Z | - |
dc.date.available | 2025-09-18T08:57:26Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487 | - |
dc.description | Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія. | uk_UK |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Вежа-Друк | uk_UK |
dc.subject | продукти харчування | uk_UK |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UK |
dc.title | Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування” | uk_UK |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UK |
dc.subject.udc | 543.2:663.051 (072) | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FChem) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025_aph.pdf | 619,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.