Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Назва: | Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування” |
Автори: | Савчук, Тетяна Іванівна Корольчук, Світлана Іванівна |
Бібліографічний опис: | Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с. |
Дата публікації: | 2025 |
Дата внесення: | 18-вер-2025 |
Видавництво: | Вежа-Друк |
УДК: | 543.2:663.051 (072) |
Теми: | продукти харчування методичні рекомендації |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці. |
Опис: | Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FChem) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025_aph.pdf | 619,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.