Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Title: | Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування” |
Authors: | Савчук, Тетяна Іванівна Корольчук, Світлана Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с. |
Issue Date: | 2025 |
Date of entry: | 18-Sep-2025 |
Publisher: | Вежа-Друк |
UDC: | 543.2:663.051 (072) |
Keywords: | продукти харчування методичні рекомендації |
Abstract: | Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці. |
Description: | Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487 |
Content type: | Methodical recommendations |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FChem) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2025_aph.pdf | 619,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.