Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Title: Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування”
Authors: Савчук, Тетяна Іванівна
Корольчук, Світлана Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Савчук Т. І., Корольчук С. І. Аналіз продуктів харчування. Методичні рекомендації до практичних робіт. Луцьк : Вежа-Друк, 2025. 44 с.
Issue Date: 2025
Date of entry: 18-Sep-2025
Publisher: Вежа-Друк
UDC: 543.2:663.051 (072)
Keywords: продукти харчування
методичні рекомендації
Abstract: Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці.
Description: Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28487
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025_aph.pdf619,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.