Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703
Назва: Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві»
Автори: Єрко, Ірина Володимирівна
Бібліографічний опис: Єрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186.
Конференція/захід: Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 21-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 338.488.2:640.41]:378.016
Теми: якість продукції та послуг
готельно-ресторанне господарство
стандартизація, сертифікація та метрології
організації готельного господарства
організації ресторанного господарства
Діапазон сторінок: 183-186
Короткий огляд (реферат): Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yerko.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.