Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Єрко, Ірина Володимирівна | - | 
| dc.date.accessioned | 2021-01-21T11:47:46Z | - | 
| dc.date.available | 2021-01-21T11:47:46Z | - | 
| dc.date.issued | 2020 | - | 
| dc.identifier.citation | Єрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186. | uk_UK | 
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703 | - | 
| dc.description.abstract | Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору. | uk_UK | 
| dc.format.extent | 183-186 | - | 
| dc.language.iso | uk | uk_UK | 
| dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK | 
| dc.subject | якість продукції та послуг | uk_UK | 
| dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UK | 
| dc.subject | стандартизація, сертифікація та метрології | uk_UK | 
| dc.subject | організації готельного господарства | uk_UK | 
| dc.subject | організації ресторанного господарства | uk_UK | 
| dc.title | Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» | uk_UK | 
| dc.type | Conference Abstract | uk_UK | 
| dc.citation.conference | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку | - | 
| dc.subject.udc | 338.488.2:640.41]:378.016 | uk_UK | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| yerko.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
