Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрко, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-01-21T11:47:46Z-
dc.date.available2021-01-21T11:47:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703-
dc.description.abstractКурс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору.uk_UK
dc.format.extent183-186-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectякість продукції та послугuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectстандартизація, сертифікація та метрологіїuk_UK
dc.subjectорганізації готельного господарстваuk_UK
dc.subjectорганізації ресторанного господарстваuk_UK
dc.titleОрганізація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві»uk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceІндустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку-
dc.subject.udc338.488.2:640.41]:378.016uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yerko.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.