Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703
Title: Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві»
Authors: Єрко, Ірина Володимирівна
Bibliographic description (Ukraine): Єрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186.
Conference/Event: Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку
Issue Date: 2020
Date of entry: 21-Jan-2021
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
UDC: 338.488.2:640.41]:378.016
Keywords: якість продукції та послуг
готельно-ресторанне господарство
стандартизація, сертифікація та метрології
організації готельного господарства
організації ресторанного господарства
Page range: 183-186
Abstract: Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
yerko.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.