Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703| Title: | Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» | 
| Authors: | Єрко, Ірина Володимирівна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Єрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186. | 
| Conference/Event: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Date of entry: | 21-Jan-2021 | 
| Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| UDC: | 338.488.2:640.41]:378.016 | 
| Keywords: | якість продукції та послуг готельно-ресторанне господарство стандартизація, сертифікація та метрології організації готельного господарства організації ресторанного господарства | 
| Page range: | 183-186 | 
| Abstract: | Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору. | 
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
