Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703| Назва: | Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» | 
| Автори: | Єрко, Ірина Володимирівна | 
| Бібліографічний опис: | Єрко І. В. Організація викладання дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» // Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченій 80-річчю Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, 28 жовтня 2020 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2020. С.183-186. | 
| Конференція/захід: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку | 
| Дата публікації: | 2020 | 
| Дата внесення: | 21-січ-2021 | 
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| УДК: | 338.488.2:640.41]:378.016 | 
| Теми: | якість продукції та послуг готельно-ресторанне господарство стандартизація, сертифікація та метрології організації готельного господарства організації ресторанного господарства | 
| Діапазон сторінок: | 183-186 | 
| Короткий огляд (реферат): | Курс «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» вивчається студентами освітнього рівня «бакалавр», за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа». На вивчення навчальної дисципліни відводиться 180 годин (6 кредитів ECTC), у тому числі 64 – на аудиторні заняття (32 лекційних годин, 32 практичних). Курс належить до циклу навчальних дисциплін вільного вибору. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18703 | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| yerko.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
