Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6379
Title: Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії
Authors: Купчик, Олена
Bibliographic description (Ukraine): Купчик О. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії / О. Купчик // Наук. вісн. Східноєвроп. нац. ун-ту імені Лесі Українкию Серія: Хімічні науки. - 2014. - № 20 (297). - С. 3-8.
Issue Date: 2014
Date of entry: 9-Jul-2015
Publisher: СНУ
Keywords: міцелярна рідинна хроматографія
консерванти
парабени
Series/Report no.: Хімічні науки;3
Abstract: Описано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил¬силікагелі при 254 нм за 23 хвилини.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6379
ISSN: 1729-360Х
Content type: Article
Appears in Collections:Серія "Хімічні науки", 2014, № 21 (298)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf206,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.