Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6379
Назва: Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії
Автори: Купчик, Олена
Бібліографічний опис: Купчик О. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії / О. Купчик // Наук. вісн. Східноєвроп. нац. ун-ту імені Лесі Українкию Серія: Хімічні науки. - 2014. - № 20 (297). - С. 3-8.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 9-лип-2015
Видавництво: СНУ
Теми: міцелярна рідинна хроматографія
консерванти
парабени
Серія/номер: Хімічні науки;3
Короткий огляд (реферат): Описано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил¬силікагелі при 254 нм за 23 хвилини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6379
ISSN: 1729-360Х
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Серія "Хімічні науки", 2014, № 21 (298)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf206,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.