Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6210
Title: Ультразвук у визначенні ефірної олії в харчових приправах на основі кухонної солі
Other Titles: The Ultrasound of Essential Oil Determination in Salt Based the Food Relish
Authors: Юрченко, О. І.
Булгакова, А. В.
Бакланов, О. М.
Yurchenko, O. I.
Bulgakova, A. V.
Baklanov, A. N.
Bibliographic description (Ukraine): Юрченко, О. І. Ультразвук у визначені ефірної олії в харчових приправах на основі кухонної солі / О. І. Юрченко, А. В. Булгакова, О. М. Бакланов // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; [редкол.: І. Д. Олексеюк та ін. ]. – Луцьк, 2011. – № 14(224) : Хімічні науки. – С. 18-21. – Бібліогр.: 5 назв.
Issue Date: 2011
Date of entry: 2-Jul-2015
Publisher: Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки
Keywords: ультразвук
частота
інтенсивність
час дії
кухонна сіль
ultrasound
frequency
intensity
action time
food salt
Abstract: Розглянуто використання дії ультразвуку при визначенні вмісту ефірної олії у харчових приправах на основі кухонної солі. Показано, що використання ультразвуку значно покращує метрологічні характеристики результатів аналізу. Use of action of ultrasound at essential oil determination in salt based the food relish is considered. The ultrasound use considerably improves metrological characteristics of results of the analysis.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6210
Content type: Article
Appears in Collections:Серія "Хімічні науки", 2011, № 14 (224)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurchenko_SBEENU_CHEM_2011_14_18.pdf121,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.