Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037
Title: Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові
Other Titles: Специфика вербализации гастрономических названий с семантикой “выпечка” в английском языке
Specific of Verbalization of the Gastronomic Names with Semantics “Baking” in English
Authors: Кисіль, К. С.
Bibliographic description (Ukraine): Кисіль К. С. Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові / К. С. Кисіль // Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки. Філологічні науки. Мовознавство. – Луцьк, 2012. – № 1 (226). – С. 60-64
Issue Date: 2012
Date of entry: 26-Jun-2015
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: гастронім
їжа
випічка
семантика
Abstract: У статті розглянуто різноманітність національно-специфічних гастронімів англійської кулінарії, які входять до концептосфери “випічка”. Проаналізовано особливості номінації такої лексики.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037
Content type: Article
Appears in Collections:Серія "Філологічні науки. Мовознавство", 2012, № 1(226)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60-64.pdf311,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.