Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037| Назва: | Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові |
| Інші назви: | Специфика вербализации гастрономических названий с семантикой “выпечка” в английском языке Specific of Verbalization of the Gastronomic Names with Semantics “Baking” in English |
| Автори: | Кисіль, К. С. |
| Бібліографічний опис: | Кисіль К. С. Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові / К. С. Кисіль // Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки. Філологічні науки. Мовознавство. – Луцьк, 2012. – № 1 (226). – С. 60-64 |
| Дата публікації: | 2012 |
| Дата внесення: | 26-чер-2015 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Теми: | гастронім їжа випічка семантика |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто різноманітність національно-специфічних гастронімів англійської кулінарії, які входять до концептосфери “випічка”. Проаналізовано особливості номінації такої лексики. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Серія "Філологічні науки. Мовознавство", 2012, № 1(226) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 60-64.pdf | 311,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.