Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037
Назва: Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові
Інші назви: Специфика вербализации гастрономических названий с семантикой “выпечка” в английском языке
Specific of Verbalization of the Gastronomic Names with Semantics “Baking” in English
Автори: Кисіль, К. С.
Бібліографічний опис: Кисіль К. С. Специфіка вербалізації гастрономічних назв із семантикою “випічка” в англійській мові / К. С. Кисіль // Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки. Філологічні науки. Мовознавство. – Луцьк, 2012. – № 1 (226). – С. 60-64
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 26-чер-2015
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: гастронім
їжа
випічка
семантика
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто різноманітність національно-специфічних гастронімів англійської кулінарії, які входять до концептосфери “випічка”. Проаналізовано особливості номінації такої лексики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6037
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Серія "Філологічні науки. Мовознавство", 2012, № 1(226)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-64.pdf311,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.