Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorДаньчук, Олександр Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-11-24T14:56:05Z-
dc.date.available2025-11-24T14:56:05Z-
dc.date.issued2025-05-15-
dc.identifier.citationЛисюк Т. В., Даньчук О. Д. Тренди веганського ресторанного сервісу в Україні: від нішевого формату до сталого розвитку. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 103-107.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29354-
dc.description.abstractСучасний ресторанний бізнес зазнає істотних трансформацій під впливом глобальних викликів, змін споживчих пріоритетів та зростання усвідомленості щодо впливу харчування на здоров’я людини й довкілля. Одним із виявів таких змін є стрімке поширення веганського способу життя, який передбачає повну відмову від продуктів тваринного походження. У цьому контексті розвиток веганського ресторанного сервісу набуває особливого значення. В Україні цей сегмент ще донедавна сприймався як нішевий, проте на сучасному етапі спостерігається тенденція до його переходу в напрямі сталого розвитку.uk_UK
dc.format.extent103-107-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectресторанний сервісuk_UK
dc.subjectвеганствоuk_UK
dc.subjectсталий розвитокuk_UK
dc.subjectУкраїнаuk_UK
dc.titleТренди веганського ресторанного сервісу в Україні: від нішевого формату до сталого розвиткуuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceІндустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету,кандидат педагогічних наук, доцентuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, здобувач освіти другого (магістерського) рівня освіти, група Гот-55Мuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameФОП Мажула Ю. М.uk_UK
dc.relation.references1. Лисюк Т.В. Інноваційні рішення в готельно-ресторанному бізнесі: технології автоматизації та персоналізації послуг. Економіка та суспільство. 2024. № 67. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-67-13;uk_UK
dc.relation.references2. Лисюк Т.В. Інноваційні підходи до забезпечення сталого розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. 2025. № 72. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/5733 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-72-97;uk_UK
dc.relation.references3. Мигаль В.І. Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства. Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: матеріали Х Всеукр. наук.- практ. конф. пам’яті почесного проф. Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка. 2022. С. 70–71.;uk_UK
dc.relation.references4. Степанова В.С. Вегетаріанство як вектор розвитку wellness-індустрії. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». 2022. № 2. С. 11–17.uk_UK
dc.subject.udc388.488.2:640.43uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vehany.pdf7,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.