Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352| Назва: | Еко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринку |
| Автори: | Панасюк, Анастасія Юріївна Лисюк, Тетяна Василівна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки, здобувачка освіти першого (бакалаврського) рівня освіти, група Гот-46 Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету,кандидат педагогічних наук, доцент |
| Бібліографічний опис: | Панасюк А.Ю., Лисюк Т.В. Еко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринку. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 107-111. |
| Конференція/захід: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку |
| Дата публікації: | 15-тра-2025 |
| Дата внесення: | 24-лис-2025 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | ФОП Мажула Ю.М. |
| УДК: | 311.42:338.1:640.41 |
| Теми: | туризм туристичний ринок готель еко пракитики Західна Європа |
| Діапазон сторінок: | 107-111 |
| Короткий огляд (реферат): | Сталий розвиток став ключовим вектором трансформації туристичної індустрії XXI століття. Особливе місце у цьому процесі займає готельний бізнес, який дедалі частіше впроваджує екологічні підходи до управління ресурсами, обслуговування клієнтів та архітектурних рішень. Готелі Західної Європи, як провідного туристичного регіону, вже сьогодні демонструють ефективні еко-практики, що можуть бути адаптовані в умовах українського ринку – зокрема, з урахуванням воєнного стану та потреб відбудови |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352 |
| Перелік літератури: | 1. Банєва І.О., Величко О.В. Сучасні підходи до організації готельно-ресторанного бізнесу. Modern Economics. 2022. No 36. С. 6–11. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V36(2022)-01$ 2. Лисюк Т.В. Інноваційні підходи до забезпечення сталого розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. 2025. № 72. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/5733 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-72-97; 3. Лисюк Т.В., Семенюк О.Ю. Сталий розвиток у сфері туризму і рекреації: інноваційні технології та екологічні підходи. Економіка та суспільство. 2025. № 73. URL: https://economyandsociety.in.ua/ index.php/journal/article/ view/5824 DOI: https://doi.org/10.32782/2524- 0072/2025-73-28; 4. Тітомир Л. А., Коротич О. М., ХаліловаЧуваєва Ю. О. Екологізація готелів як напрям розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка харчової промисловості. 2021. Т. 13. Вип. 3. С. 88–93. URL: https://journals.onaft.edu.ua/ index.php/fie/article/view/ 2136/2322; 5. Шикіна О.В. Тенденції розвитку готельної індустрії Німеччини. Сучасний стан та перспективи111 розвитку туризму: Матер. міжнар. наук.-практич. конф. 2-4 травня 2018. Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2018. С. 87-89 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| hotel.pdf | 7,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.