Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Панасюк, Анастасія Юріївна | - |
| dc.contributor.author | Лисюк, Тетяна Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-24T14:43:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-24T14:43:43Z | - |
| dc.date.issued | 2025-05-15 | - |
| dc.identifier.citation | Панасюк А.Ю., Лисюк Т.В. Еко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринку. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 107-111. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352 | - |
| dc.description.abstract | Сталий розвиток став ключовим вектором трансформації туристичної індустрії XXI століття. Особливе місце у цьому процесі займає готельний бізнес, який дедалі частіше впроваджує екологічні підходи до управління ресурсами, обслуговування клієнтів та архітектурних рішень. Готелі Західної Європи, як провідного туристичного регіону, вже сьогодні демонструють ефективні еко-практики, що можуть бути адаптовані в умовах українського ринку – зокрема, з урахуванням воєнного стану та потреб відбудови | uk_UK |
| dc.format.extent | 107-111 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
| dc.subject | туризм | uk_UK |
| dc.subject | туристичний ринок | uk_UK |
| dc.subject | готель | uk_UK |
| dc.subject | еко пракитики | uk_UK |
| dc.subject | Західна Європа | uk_UK |
| dc.title | Еко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринку | uk_UK |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UK |
| dc.citation.conference | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку | - |
| dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки, здобувачка освіти першого (бакалаврського) рівня освіти, група Гот-46 | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету,кандидат педагогічних наук, доцент | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| dc.coverage.placename | ФОП Мажула Ю.М. | uk_UK |
| dc.relation.references | 1. Банєва І.О., Величко О.В. Сучасні підходи до організації готельно-ресторанного бізнесу. Modern Economics. 2022. No 36. С. 6–11. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V36(2022)-01$ | uk_UK |
| dc.relation.references | 2. Лисюк Т.В. Інноваційні підходи до забезпечення сталого розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. 2025. № 72. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/5733 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-72-97; | uk_UK |
| dc.relation.references | 3. Лисюк Т.В., Семенюк О.Ю. Сталий розвиток у сфері туризму і рекреації: інноваційні технології та екологічні підходи. Економіка та суспільство. 2025. № 73. URL: https://economyandsociety.in.ua/ index.php/journal/article/ view/5824 DOI: https://doi.org/10.32782/2524- 0072/2025-73-28; | uk_UK |
| dc.relation.references | 4. Тітомир Л. А., Коротич О. М., ХаліловаЧуваєва Ю. О. Екологізація готелів як напрям розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка харчової промисловості. 2021. Т. 13. Вип. 3. С. 88–93. URL: https://journals.onaft.edu.ua/ index.php/fie/article/view/ 2136/2322; | uk_UK |
| dc.relation.references | 5. Шикіна О.В. Тенденції розвитку готельної індустрії Німеччини. Сучасний стан та перспективи111 розвитку туризму: Матер. міжнар. наук.-практич. конф. 2-4 травня 2018. Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2018. С. 87-89 | uk_UK |
| dc.subject.udc | 311.42:338.1:640.41 | uk_UK |
| Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.