Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанасюк, Анастасія Юріївна-
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-24T14:43:43Z-
dc.date.available2025-11-24T14:43:43Z-
dc.date.issued2025-05-15-
dc.identifier.citationПанасюк А.Ю., Лисюк Т.В. Еко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринку. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 107-111.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29352-
dc.description.abstractСталий розвиток став ключовим вектором трансформації туристичної індустрії XXI століття. Особливе місце у цьому процесі займає готельний бізнес, який дедалі частіше впроваджує екологічні підходи до управління ресурсами, обслуговування клієнтів та архітектурних рішень. Готелі Західної Європи, як провідного туристичного регіону, вже сьогодні демонструють ефективні еко-практики, що можуть бути адаптовані в умовах українського ринку – зокрема, з урахуванням воєнного стану та потреб відбудовиuk_UK
dc.format.extent107-111-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.subjectтуристичний ринокuk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjectеко пракитикиuk_UK
dc.subjectЗахідна Європаuk_UK
dc.titleЕко-практики у готелях Західної Європи: досвід для українського туристичного ринкуuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceІндустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, здобувачка освіти першого (бакалаврського) рівня освіти, група Гот-46uk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету,кандидат педагогічних наук, доцентuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameФОП Мажула Ю.М.uk_UK
dc.relation.references1. Банєва І.О., Величко О.В. Сучасні підходи до організації готельно-ресторанного бізнесу. Modern Economics. 2022. No 36. С. 6–11. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V36(2022)-01$uk_UK
dc.relation.references2. Лисюк Т.В. Інноваційні підходи до забезпечення сталого розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. 2025. № 72. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/5733 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-72-97;uk_UK
dc.relation.references3. Лисюк Т.В., Семенюк О.Ю. Сталий розвиток у сфері туризму і рекреації: інноваційні технології та екологічні підходи. Економіка та суспільство. 2025. № 73. URL: https://economyandsociety.in.ua/ index.php/journal/article/ view/5824 DOI: https://doi.org/10.32782/2524- 0072/2025-73-28;uk_UK
dc.relation.references4. Тітомир Л. А., Коротич О. М., ХаліловаЧуваєва Ю. О. Екологізація готелів як напрям розвитку готельноресторанного бізнесу. Економіка харчової промисловості. 2021. Т. 13. Вип. 3. С. 88–93. URL: https://journals.onaft.edu.ua/ index.php/fie/article/view/ 2136/2322;uk_UK
dc.relation.references5. Шикіна О.В. Тенденції розвитку готельної індустрії Німеччини. Сучасний стан та перспективи111 розвитку туризму: Матер. міжнар. наук.-практич. конф. 2-4 травня 2018. Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2018. С. 87-89uk_UK
dc.subject.udc311.42:338.1:640.41uk_UK
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hotel.pdf7,75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.