Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231
Title: Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив
Authors: Третякова, Софія Сергіївна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Третякова С. С. Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 42 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Тищук, Інна Володимирівна
Keywords: кейтеринг
стратегія
ресторанний бізнес
інновації
Abstract: В роботі досліджено теоретичні аспекти розвитку кейтерингу як інноваційної стратегії розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналіз сучасних тенденцій, викликів та перспектив розвитку кейтерингових послуг у контексті українського ресторанного ринку. Проаналізовано підприємства, що вже надають кейтерингові послуги. Особлива увага приділяється використанню інноваційних підходів та технологій у кейтеринговій діяльності, а також аналізу споживчих вподобань і потреб у цій сфері. Досліджено основні аспекти розвитку кейтерингових послуг ресторану «Сулі–Гулі».
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tretjakova_2024.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.