Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231| Title: | Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив |
| Authors: | Третякова, Софія Сергіївна |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Bibliographic description (Ukraine): | Третякова С. С. Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 42 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Тищук, Інна Володимирівна |
| Keywords: | кейтеринг стратегія ресторанний бізнес інновації |
| Abstract: | В роботі досліджено теоретичні аспекти розвитку кейтерингу як інноваційної стратегії розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналіз сучасних тенденцій, викликів та перспектив розвитку кейтерингових послуг у контексті українського ресторанного ринку. Проаналізовано підприємства, що вже надають кейтерингові послуги. Особлива увага приділяється використанню інноваційних підходів та технологій у кейтеринговій діяльності, а також аналізу споживчих вподобань і потреб у цій сфері. Досліджено основні аспекти розвитку кейтерингових послуг ресторану «Сулі–Гулі». |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Tretjakova_2024.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.