Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Тищук, Інна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Третякова, Софія Сергіївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T14:09:39Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T14:09:39Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Третякова С. С. Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 42 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29231 | - |
| dc.description.abstract | В роботі досліджено теоретичні аспекти розвитку кейтерингу як інноваційної стратегії розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналіз сучасних тенденцій, викликів та перспектив розвитку кейтерингових послуг у контексті українського ресторанного ринку. Проаналізовано підприємства, що вже надають кейтерингові послуги. Особлива увага приділяється використанню інноваційних підходів та технологій у кейтеринговій діяльності, а також аналізу споживчих вподобань і потреб у цій сфері. Досліджено основні аспекти розвитку кейтерингових послуг ресторану «Сулі–Гулі». | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | кейтеринг | uk_UK |
| dc.subject | стратегія | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | інновації | uk_UK |
| dc.title | Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tretjakova_2024.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.