Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217
Назва: Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька
Автори: Сачук, Софія Романівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Сачук С. Р. Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 70 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Ільїна, Ольга Вікторівна
Теми: готель
ресторан
готельно-ресторанний бізнес
сфера обслуговування
Короткий огляд (реферат): У роботі здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства міста Луцька. Автором з’ясовані передумови і чинники формування та розвитку готельно-ресторанної сфери міста, проаналізовано стан та динаміку розвитку готельно-ресторанного господарства діяльності міста, розроблено рекомендації щодо оптимізації готельно-ресторанного бізнесу та напрямів його удосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sachyk S_2024.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.