Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІльїна, Ольга Вікторівна-
dc.contributor.authorСачук, Софія Романівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T12:34:44Z-
dc.date.available2025-11-19T12:34:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСачук С. Р. Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 70 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217-
dc.description.abstractУ роботі здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства міста Луцька. Автором з’ясовані передумови і чинники формування та розвитку готельно-ресторанної сфери міста, проаналізовано стан та динаміку розвитку готельно-ресторанного господарства діяльності міста, розроблено рекомендації щодо оптимізації готельно-ресторанного бізнесу та напрямів його удосконалення.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UK
dc.titleТенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцькаuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sachyk S_2024.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.