Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Ільїна, Ольга Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Сачук, Софія Романівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T12:34:44Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T12:34:44Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Сачук С. Р. Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 70 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217 | - |
| dc.description.abstract | У роботі здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства міста Луцька. Автором з’ясовані передумови і чинники формування та розвитку готельно-ресторанної сфери міста, проаналізовано стан та динаміку розвитку готельно-ресторанного господарства діяльності міста, розроблено рекомендації щодо оптимізації готельно-ресторанного бізнесу та напрямів його удосконалення. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | готель | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | сфера обслуговування | uk_UK |
| dc.title | Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sachyk S_2024.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.