Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217| Назва: | Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька |
| Автори: | Сачук, Софія Романівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Сачук С. Р. Тенденції й перспективи розвитку готельно-ресторанної сфери міста Луцька : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 70 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Ільїна, Ольга Вікторівна |
| Теми: | готель ресторан готельно-ресторанний бізнес сфера обслуговування |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства міста Луцька. Автором з’ясовані передумови і чинники формування та розвитку готельно-ресторанної сфери міста, проаналізовано стан та динаміку розвитку готельно-ресторанного господарства діяльності міста, розроблено рекомендації щодо оптимізації готельно-ресторанного бізнесу та напрямів його удосконалення. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29217 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sachyk S_2024.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.