Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211
Title: Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності
Authors: Семенюк, Ольга Юріївна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Семенюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Лисюк, Тетяна Василівна
Keywords: конкурентоспроможність
готелі
конкурентне середовище
інновації
Abstract: Виявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Semenyl O_2024.pdf4,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.