Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211| Title: | Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності |
| Authors: | Семенюк, Ольга Юріївна |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Bibliographic description (Ukraine): | Семенюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Лисюк, Тетяна Василівна |
| Keywords: | конкурентоспроможність готелі конкурентне середовище інновації |
| Abstract: | Виявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Semenyl O_2024.pdf | 4,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.