Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лисюк, Тетяна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Семенюк, Ольга Юріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T12:00:48Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T12:00:48Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Семенюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211 | - |
| dc.description.abstract | Виявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості. | uk_UK |
| dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
| dc.subject | готелі | uk_UK |
| dc.subject | конкурентне середовище | uk_UK |
| dc.subject | інновації | uk_UK |
| dc.title | Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Semenyl O_2024.pdf | 4,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.