Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorСеменюк, Ольга Юріївна-
dc.date.accessioned2025-11-19T12:00:48Z-
dc.date.available2025-11-19T12:00:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСеменюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211-
dc.description.abstractВиявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості.uk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectготеліuk_UK
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільностіuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenyl O_2024.pdf4,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.