Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211| Назва: | Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності |
| Автори: | Семенюк, Ольга Юріївна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Семенюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. В. Лисюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 83 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Лисюк, Тетяна Василівна |
| Теми: | конкурентоспроможність готелі конкурентне середовище інновації |
| Короткий огляд (реферат): | Виявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29211 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Semenyl O_2024.pdf | 4,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.