Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208
Назва: Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Кочура, Катерина Олександрівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Кочура К. О. Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Ільїна, Ольга Вікторівна
Теми: ресторанний бізнес
ресторані послуги
заклади харчування
стратегія розвитку
сфера обслуговування
Короткий огляд (реферат): У роботі здійснений аналіз діяльності ресторанного бізнесу України, його сучасний стан та стратегія розвитку. Досліджено особливості діяльності, тенденції розвитку підприємств ресторанного бізнесу, з’ясовано просторово-часовий аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу, виявлено тенденції розвитку галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kochyra_2024.pdf873,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.