Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208
Title: Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Кочура, Катерина Олександрівна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Кочура К. О. Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Ільїна, Ольга Вікторівна
Keywords: ресторанний бізнес
ресторані послуги
заклади харчування
стратегія розвитку
сфера обслуговування
Abstract: У роботі здійснений аналіз діяльності ресторанного бізнесу України, його сучасний стан та стратегія розвитку. Досліджено особливості діяльності, тенденції розвитку підприємств ресторанного бізнесу, з’ясовано просторово-часовий аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу, виявлено тенденції розвитку галузі.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kochyra_2024.pdf873,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.