Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208| Title: | Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні |
| Authors: | Кочура, Катерина Олександрівна |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кочура К. О. Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Ільїна, Ольга Вікторівна |
| Keywords: | ресторанний бізнес ресторані послуги заклади харчування стратегія розвитку сфера обслуговування |
| Abstract: | У роботі здійснений аналіз діяльності ресторанного бізнесу України, його сучасний стан та стратегія розвитку. Досліджено особливості діяльності, тенденції розвитку підприємств ресторанного бізнесу, з’ясовано просторово-часовий аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу, виявлено тенденції розвитку галузі. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kochyra_2024.pdf | 873,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.