Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІльїна, Ольга Вікторівна-
dc.contributor.authorКочура, Катерина Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T11:50:38Z-
dc.date.available2025-11-19T11:50:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКочура К. О. Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 69 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29208-
dc.description.abstractУ роботі здійснений аналіз діяльності ресторанного бізнесу України, його сучасний стан та стратегія розвитку. Досліджено особливості діяльності, тенденції розвитку підприємств ресторанного бізнесу, з’ясовано просторово-часовий аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу, виявлено тенденції розвитку галузі.uk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectресторані послугиuk_UK
dc.subjectзаклади харчуванняuk_UK
dc.subjectстратегія розвиткуuk_UK
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UK
dc.titleСтан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україніuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kochyra_2024.pdf873,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.