Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205| Title: | Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області |
| Authors: | Кобак, Діана Федорівна |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кобак Д. Ф. Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 53 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Ільїн, Леонід Володимирович |
| Keywords: | ресторан територіальна організація оптимізація ресторанний бізнес |
| Abstract: | Вагомою складовою індустрії гостинності є ресторанне господарство. Ресторанний бізнес в останні роки розвивається досить динамічно і набуває нових форм, при цьому відкриваються нові ресторани, з’являються нові формати підприємств ресторанного бізнесу. У роботі з’ясовано територіальну організацію й запропоновані шляхи оптимізації ресторанного бізнесу Рівненської області. Розкрито загальні особливості розвитку ресторанного бізнесу, проаналізовано територіальну організацію та сучасний стан ресторанного бізнесу в регіоні, з’ясовані сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в регіоні. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kobak D_2024.pdf | 408,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.