Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205
Title: Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області
Authors: Кобак, Діана Федорівна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Кобак Д. Ф. Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 53 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Ільїн, Леонід Володимирович
Keywords: ресторан
територіальна організація
оптимізація
ресторанний бізнес
Abstract: Вагомою складовою індустрії гостинності є ресторанне господарство. Ресторанний бізнес в останні роки розвивається досить динамічно і набуває нових форм, при цьому відкриваються нові ресторани, з’являються нові формати підприємств ресторанного бізнесу. У роботі з’ясовано територіальну організацію й запропоновані шляхи оптимізації ресторанного бізнесу Рівненської області. Розкрито загальні особливості розвитку ресторанного бізнесу, проаналізовано територіальну організацію та сучасний стан ресторанного бізнесу в регіоні, з’ясовані сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в регіоні.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kobak D_2024.pdf408,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.