Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІльїн, Леонід Володимирович-
dc.contributor.authorКобак, Діана Федорівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T11:02:33Z-
dc.date.available2025-11-19T11:02:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКобак Д. Ф. Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 53 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205-
dc.description.abstractВагомою складовою індустрії гостинності є ресторанне господарство. Ресторанний бізнес в останні роки розвивається досить динамічно і набуває нових форм, при цьому відкриваються нові ресторани, з’являються нові формати підприємств ресторанного бізнесу. У роботі з’ясовано територіальну організацію й запропоновані шляхи оптимізації ресторанного бізнесу Рівненської області. Розкрито загальні особливості розвитку ресторанного бізнесу, проаналізовано територіальну організацію та сучасний стан ресторанного бізнесу в регіоні, з’ясовані сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в регіоні.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectтериторіальна організаціяuk_UK
dc.subjectоптимізаціяuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.titleТериторіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської областіuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobak D_2024.pdf408,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.