Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205| Назва: | Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області |
| Автори: | Кобак, Діана Федорівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Кобак Д. Ф. Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 53 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Ільїн, Леонід Володимирович |
| Теми: | ресторан територіальна організація оптимізація ресторанний бізнес |
| Короткий огляд (реферат): | Вагомою складовою індустрії гостинності є ресторанне господарство. Ресторанний бізнес в останні роки розвивається досить динамічно і набуває нових форм, при цьому відкриваються нові ресторани, з’являються нові формати підприємств ресторанного бізнесу. У роботі з’ясовано територіальну організацію й запропоновані шляхи оптимізації ресторанного бізнесу Рівненської області. Розкрито загальні особливості розвитку ресторанного бізнесу, проаналізовано територіальну організацію та сучасний стан ресторанного бізнесу в регіоні, з’ясовані сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в регіоні. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kobak D_2024.pdf | 408,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.