Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205
Назва: Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області
Автори: Кобак, Діана Федорівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Кобак Д. Ф. Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 53 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Ільїн, Леонід Володимирович
Теми: ресторан
територіальна організація
оптимізація
ресторанний бізнес
Короткий огляд (реферат): Вагомою складовою індустрії гостинності є ресторанне господарство. Ресторанний бізнес в останні роки розвивається досить динамічно і набуває нових форм, при цьому відкриваються нові ресторани, з’являються нові формати підприємств ресторанного бізнесу. У роботі з’ясовано територіальну організацію й запропоновані шляхи оптимізації ресторанного бізнесу Рівненської області. Розкрито загальні особливості розвитку ресторанного бізнесу, проаналізовано територіальну організацію та сучасний стан ресторанного бізнесу в регіоні, з’ясовані сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29205
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobak D_2024.pdf408,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.