Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201| Назва: | Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання |
| Автори: | Вальчук, Міліта Ігорівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Вальчук М. І. Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Лисюк, Тетяна Василівна |
| Теми: | ресторани асортиментна політика споживачі попит інноваційні продукти інновації |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі проаналізовано особливості, тенденції та проблеми формування асортиментної політики ресторану "Щедрий млин" та розглянуто методи її вдосконалення. Виявлено типові проблеми з асортиментною політикою ресторану. Визначено можливі втрати, спричинені дефіцитом та надлишком асортименту. Встановлено, що ефективна та оптимальна асортиментна політика ресторану є головною запорукою його успіху та результативності на ринку. З'ясовано, що завдяки успішній асортиментній політиці ресторан може збільшити обсяги продажів, отримати конкурентні переваги за рахунок унікального асортименту, залучити нові групи споживачів і, що найголовніше, підвищити прибутковість. У роботі представлені рекомендації щодо вдосконалення ресторану на основі інноваційних підходів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Valchyk_2024.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.