Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201
Title: Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання
Authors: Вальчук, Міліта Ігорівна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Вальчук М. І. Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Лисюк, Тетяна Василівна
Keywords: ресторани
асортиментна політика
споживачі
попит
інноваційні продукти
інновації
Abstract: У роботі проаналізовано особливості, тенденції та проблеми формування асортиментної політики ресторану "Щедрий млин" та розглянуто методи її вдосконалення. Виявлено типові проблеми з асортиментною політикою ресторану. Визначено можливі втрати, спричинені дефіцитом та надлишком асортименту. Встановлено, що ефективна та оптимальна асортиментна політика ресторану є головною запорукою його успіху та результативності на ринку. З'ясовано, що завдяки успішній асортиментній політиці ресторан може збільшити обсяги продажів, отримати конкурентні переваги за рахунок унікального асортименту, залучити нові групи споживачів і, що найголовніше, підвищити прибутковість. У роботі представлені рекомендації щодо вдосконалення ресторану на основі інноваційних підходів.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Valchyk_2024.pdf2,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.