Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лисюк, Тетяна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Вальчук, Міліта Ігорівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:48:01Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:48:01Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Вальчук М. І. Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201 | - |
| dc.description.abstract | У роботі проаналізовано особливості, тенденції та проблеми формування асортиментної політики ресторану "Щедрий млин" та розглянуто методи її вдосконалення. Виявлено типові проблеми з асортиментною політикою ресторану. Визначено можливі втрати, спричинені дефіцитом та надлишком асортименту. Встановлено, що ефективна та оптимальна асортиментна політика ресторану є головною запорукою його успіху та результативності на ринку. З'ясовано, що завдяки успішній асортиментній політиці ресторан може збільшити обсяги продажів, отримати конкурентні переваги за рахунок унікального асортименту, залучити нові групи споживачів і, що найголовніше, підвищити прибутковість. У роботі представлені рекомендації щодо вдосконалення ресторану на основі інноваційних підходів. | uk_UK |
| dc.subject | ресторани | uk_UK |
| dc.subject | асортиментна політика | uk_UK |
| dc.subject | споживачі | uk_UK |
| dc.subject | попит | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні продукти | uk_UK |
| dc.subject | інновації | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Valchyk_2024.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.