Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorВальчук, Міліта Ігорівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:48:01Z-
dc.date.available2025-11-19T10:48:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВальчук М. І. Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29201-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано особливості, тенденції та проблеми формування асортиментної політики ресторану "Щедрий млин" та розглянуто методи її вдосконалення. Виявлено типові проблеми з асортиментною політикою ресторану. Визначено можливі втрати, спричинені дефіцитом та надлишком асортименту. Встановлено, що ефективна та оптимальна асортиментна політика ресторану є головною запорукою його успіху та результативності на ринку. З'ясовано, що завдяки успішній асортиментній політиці ресторан може збільшити обсяги продажів, отримати конкурентні переваги за рахунок унікального асортименту, залучити нові групи споживачів і, що найголовніше, підвищити прибутковість. У роботі представлені рекомендації щодо вдосконалення ресторану на основі інноваційних підходів.uk_UK
dc.subjectрестораниuk_UK
dc.subjectасортиментна політикаuk_UK
dc.subjectспоживачіuk_UK
dc.subjectпопитuk_UK
dc.subjectінноваційні продуктиuk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.titleУдосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарюванняuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Valchyk_2024.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.