Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197
Title: Удосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД»)
Authors: Матчук, Софія Олегівна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Матчук С. О. Удосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 48 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Безсмертнюк, Тарас Петрович
Keywords: система управління
ресторанне господарство
управління персоналом
структура управління
персонал підприємства
діджиталізація
Abstract: У розділі 1 розглядаються теоретико-методичні основи дослідження системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства. Визначено сутність та структуру системи управління персоналом підприємств ресторанної сфери. Розглянуто особливості системи управління персоналом ресторанного підприємства. Подано методи дослідження. У розділі 2 проводиться аналіз системи управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Подано загальну характеристику діяльності ресторанного підприємства. Розглянуто організаційну систему управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Проведено оцінку системиуправління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». У розділі 3 вивчаються проблеми управління персоналом та надаються рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом в ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Пропонуються стратегії управління кадрами як ключового елементу успішного функціонування закладу ресторанного господарства. Наукова новизна проведеного дослідження полягає у всебічному аналізі таоцінці системи управління персоналом на прикладі ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД», яка є однією з провідних мереж ресторанів у світі. Досліджено процеси підбору, навчання, мотивації та оцінки працівників у контексті сучасних технологій та методів управління. Наукова новизна також полягає у розробці рекомендацій щодо впровадження новітніх інформаційних технологій у процесуправління персоналом, такі як діджиталізація, що дозволить підвищитиефективність роботи підприємства та задоволеність працівників.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Matchuk_2024.pdf821,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.