Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБезсмертнюк, Тарас Петрович-
dc.contributor.authorМатчук, Софія Олегівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:40:05Z-
dc.date.available2025-11-19T10:40:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМатчук С. О. Удосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 48 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197-
dc.description.abstractУ розділі 1 розглядаються теоретико-методичні основи дослідження системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства. Визначено сутність та структуру системи управління персоналом підприємств ресторанної сфери. Розглянуто особливості системи управління персоналом ресторанного підприємства. Подано методи дослідження. У розділі 2 проводиться аналіз системи управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Подано загальну характеристику діяльності ресторанного підприємства. Розглянуто організаційну систему управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Проведено оцінку системиуправління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». У розділі 3 вивчаються проблеми управління персоналом та надаються рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом в ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Пропонуються стратегії управління кадрами як ключового елементу успішного функціонування закладу ресторанного господарства. Наукова новизна проведеного дослідження полягає у всебічному аналізі таоцінці системи управління персоналом на прикладі ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД», яка є однією з провідних мереж ресторанів у світі. Досліджено процеси підбору, навчання, мотивації та оцінки працівників у контексті сучасних технологій та методів управління. Наукова новизна також полягає у розробці рекомендацій щодо впровадження новітніх інформаційних технологій у процесуправління персоналом, такі як діджиталізація, що дозволить підвищитиефективність роботи підприємства та задоволеність працівників.uk_UK
dc.subjectсистема управлінняuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectуправління персоналомuk_UK
dc.subjectструктура управлінняuk_UK
dc.subjectперсонал підприємстваuk_UK
dc.subjectдіджиталізаціяuk_UK
dc.titleУдосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД»)uk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Matchuk_2024.pdf821,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.