Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197| Назва: | Удосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД») |
| Автори: | Матчук, Софія Олегівна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Матчук С. О. Удосконалення системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 48 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Безсмертнюк, Тарас Петрович |
| Теми: | система управління ресторанне господарство управління персоналом структура управління персонал підприємства діджиталізація |
| Короткий огляд (реферат): | У розділі 1 розглядаються теоретико-методичні основи дослідження системи управління персоналом підприємств ресторанного господарства. Визначено сутність та структуру системи управління персоналом підприємств ресторанної сфери. Розглянуто особливості системи управління персоналом ресторанного підприємства. Подано методи дослідження. У розділі 2 проводиться аналіз системи управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Подано загальну характеристику діяльності ресторанного підприємства. Розглянуто організаційну систему управління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Проведено оцінку системиуправління персоналом ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». У розділі 3 вивчаються проблеми управління персоналом та надаються рекомендації щодо вдосконалення управління персоналом в ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД». Пропонуються стратегії управління кадрами як ключового елементу успішного функціонування закладу ресторанного господарства. Наукова новизна проведеного дослідження полягає у всебічному аналізі таоцінці системи управління персоналом на прикладі ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД», яка є однією з провідних мереж ресторанів у світі. Досліджено процеси підбору, навчання, мотивації та оцінки працівників у контексті сучасних технологій та методів управління. Наукова новизна також полягає у розробці рекомендацій щодо впровадження новітніх інформаційних технологій у процесуправління персоналом, такі як діджиталізація, що дозволить підвищитиефективність роботи підприємства та задоволеність працівників. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29197 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Matchuk_2024.pdf | 821,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.